Anne van Haaster-Blanquart

Anne van Haaster-Blanquart geeft het hele jaar door twee workshops aan  groepen van 6 tot 10 ouders.

 

Beide workshop zijn te volgen in een reeks van 6 of 7 groepssessies van  2 1/2 uur. De oppas van kleine kinderen ter plekke, wordt door de groepen zelf georganiseerd.

 

 

Soms hebben kinderen het in een gezin onderling moeilijk om met elkaar om te gaan. Op basis van de ervaringen die u als kind zelf heeft gehad en door middel van rollenspellen om u bewuster te maken van uw huidige benadering of handelswijze, biedt deze workshop effectieve vaardigheden om rivaliteit en moeilijke gevoelens tussen kinderen te verkleinen.  Zo zet u een punt achter de ruzies en pesterijen die zwaar op het gezinsleven kunnen drukken.

 

Door middel van rollenspellen: deze workshop laat zien hoe belangrijk het is om naar de gevoelens van onze kinderen te luisteren en naar onze eigen gevoelens.

 

Ouders krijgen praktische communicatie vaardigheden, direct toepasbaar op elk kind in de leeftijd van 2 tot 18 jaar  en bij alle situaties uit het dagelijks leven waar conflicten kunnen ontstaan.

 

Deze workshop leert u om op een respectvolle manier met elkaar om te gaan en de autonomie en het zelfvertrouwen van uw kind te vergroten.

Fran├žais